O nama

Dobrodošli

Nocenje.com – je web aplikacija nastala od strane tima master turizmologa i programera sa ciljem umrežavanja smeštajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata, objekata namenjenih noćnom provodu i menjačnica (sve što je putniku potrebno na jednom mestu.

Prilagođen interfejs za svaku od navedenih usluga omogućava pregledno i jasno predstavljanje potencijalnim turistima.

Naša želja je da vam omogućimo najjednostavniji način pronalaženja smeštaja u gradu koji želite da posetite, a kada se već nađete tamo, da vam potraga za restoranom, diskotekom ili menjačnicom bude što brža i lakša.

Da bismo u tome uspeli, moramo uz vašu pomoć da napravimo mrežu koja će putnicima omogućiti da svojim mobilnim telefonom, u svakom trenutku, dođu do neophodnih informacija, a da pritom u svojoj neposrednoj blizini imaju umreženu uslugu koju traže.

Počinjemo sa prostorom bivše SFRJ i ukoliko posedujete neki od gore pomenutih biznisa pozivamo vas da napravite svoj profil na našem sajtu i postavite oglas. U promo periodu usluga oglašavanja je potpuno besplatna, a o budućoj naplati ćete biti blagovremeno obavešteni.

Napomena: Oglasi objekata koji se nalaze na sajtu nastali su kreiranjem od stranje njihovih vlasnika ili korišcenjem dostupnih podataka koji se nalaze na internetu, kako bi potencijalni turisti lako pronašli željeni objekat i direktno sa vlasnikom dogovorili saradnju.
Oglašavanje na sajtu je potpuno
besplatno.

Pitanja, sugestije, komentari: