Home

O NAMA

nocenje.com je web aplikacija nastala od strane tima master turizmologa i programera sa ciljem umrežavanja smeštajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata, objekata namenjenih noćnom provodu i menjačnica - sve što je putniku potrebno na jednom mestu. Cilj portala je predstavljanje turističke ponude Srbije i regiona koja bi korisnicima omogućila da na jednom mestu pronađu sve informacije koje su im neophodne. Portal nocenje.com omogućuje vam da na brz i jednostavan način pronađete odgovarajući smeštaj direktno od vlasnika. U ponudi su sobe za odmor, privatni smeštaj, prenoćišta, apartmani, hoteli i svi ostali vidovi smeštaja. Pretraga smeštaja je brza i jednostavna i obezbeđuje da samo u nekoliko klikova pronađate i izaberete odgovarajuću destinaciju i tip smeštaja koji želite. Ukoliko posedujete apartmane za iznajmljivanje, sobe ili bilo koji drugi vid smeštaja, ova aplikacija vam nudi mogućnost da upišete vaš smeštaj i na taj način obezbedite dobru vidljivost na pretraživačima, i samim tim omogućite korisnicima da vas lako pronađu.

BILO DA STE UGOSTITELJ ILI GOST, NOCENJE.COM JE REŠENJE!

Ugostitelj

Napravite svoj detaljan oglas i budite pronađeni, bilo da nudite smeštaj, hranu ili provod.
Uz pomoć našeg sistema pretrage i mape, putnik će pronaći put do vas lakše nego ikada.

Gost

Bilo da planirate putovanje, ili ste prvi put u nepoznatom gradu, pronađite prenoćište, jedite, provedite se, uz našu pomoć.
Klikom na kompas u pretrazi, locirajte se i usmerite rezultate na vašu neposrednu blizinu, ili izaberite mesto i u njemu ispitajte koja vam je najbolja opcija, preuzmite uputstvo za mapu i spremni ste za pokret.

NOCENJE.COM

Nudimo mogućnost oglašavanja sa mnogo detalja, kao i laku i brzu pretragu po filterima.
Pridružite se našoj mreži!